Tarjoilija

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Tarjoilijaopinnoissa opiskellaan asiakaspalvelua ja myyntiä sekä ruokien ja juomien tarjoilua. Opiskelijoiden asiakaspalvelu- ja kielitaito vahvistuu, kun työpaikoilla palvellaan kansainvälisiä matkailijoita.

Perusopintojen lisäksi opiskelijat pääsevät hiomaan taitojaan yhteistyökumppaneiden tilaustöissä sekä oppilaitoksen juhlissa ja tapahtumissa

Kehitysmahdollisuudet ammatissa ovat lähes rajattomat. Opiskelijamme voivat opiskella työpaikoilla Pohjois-Lapin lisäksi muun muassa Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä ja tietysti ympäri Suomea. Ravintola-alalle kouluttautuneille on tarjolla runsaasti työmahdollisuuksia erityisesti pohjoisen hotelli- ja ravintola-alan yrityksissä.

Työskentely ravintola-alalla on monipuolista, vaihtelevaa ja antoisaa. Vaihtelevat työtehtävät pitävät mielen virkeänä, eikä vastaan tule kahta samanlaista päivää.

Koulumme uudet ravintola- ja cateringalan opetustilat valmistuvat 2018, joten oppimisympäristöt ovat erinomaiset.


Tutkintonimike

Tarjoilija

Alkaa

Elokuussa 2019

Laajuus

180 osp

Hakuaika

Kevään 2019 yhteishaku

Jatkuva haku

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen jatkuvassa haussa voi hakea ympäri vuoden. Kysy aloittamismahdollisuuksista opintotoimistosta.

Sijainti

Inari

Opetusmuoto

Lähiopetus

Maksut

Lisätietoja
Tea Niemelä

Tea Niemelä

opinto-ohjaaja, erityisopettaja 040 723 7201 tea.niemela@sogsakk.fi

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen opintotoimisto

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen opintotoimisto

040 707 3793 opintotoimisto@sogsakk.fi