Tarjoilija

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Tarjoilijaopinnoissa opiskellaan asiakaspalvelua ja myyntiä sekä ruokien ja juomien tarjoilua. Opiskelijoiden asiakaspalvelu- ja kielitaito vahvistuu, kun työpaikoilla palvellaan kansainvälisiä matkailijoita.

Perusopintojen lisäksi opiskelijat pääsevät hiomaan taitojaan yhteistyökumppaneiden tilaustöissä sekä oppilaitoksen juhlissa ja tapahtumissa

Kehitysmahdollisuudet ammatissa ovat lähes rajattomat. Opiskelijamme voivat opiskella työpaikoilla Pohjois-Lapin lisäksi muun muassa Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä ja tietysti ympäri Suomea. Ravintola-alalle kouluttautuneille on tarjolla runsaasti työmahdollisuuksia erityisesti pohjoisen hotelli- ja ravintola-alan yrityksissä.

Työskentely ravintola-alalla on monipuolista, vaihtelevaa ja antoisaa. Vaihtelevat työtehtävät pitävät mielen virkeänä, eikä vastaan tule kahta samanlaista päivää.

Koulumme uudet ravintola- ja cateringalan opetustilat valmistuvat 2018, joten oppimisympäristöt ovat erinomaiset.


Tutkintonimike

Tarjoilija

Alkaa

13.8.2018

Laajuus

180 osp

Hakuaika

20.2.-13.3.2018

Jatkuva haku

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen jatkuvassa haussa voi hakea ympäri vuoden. Kysy aloittamismahdollisuuksista opintotoimistosta.

Sijainti

Inari

Opetusmuoto

Lähiopetus

Maksut

Lisätietoja
Tea Niemelä

Tea Niemelä

opinto-ohjaaja, erityisopettaja 040 723 7201 tea.niemela@sogsakk.fi

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen opintotoimisto

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen opintotoimisto

040 707 3793 opintotoimisto@sogsakk.fi