Valikko
Etäopetusjärjestelmien käyttöohjeet
EtusivuVirtuaalikouluEtäopetusjärjestelmien käyttöohjeet

Ohessa Virtuaalikoulun laatimat ohjeet etäopetusjärjestelmien ja sovellusten käyttöön. Luethan ohjeet huolellisesti!

Etäopetus- ja kokousjärjestelmien käyttöohjeet opiskelijoille.pdf

Jos ohjeista huolimatta tulee haasteita kirjautumisen tai tekniikan kanssa niin ota matalalla kynnyksellä yhteyttä Virtuaalikoulun tukipalveluun joko sähköpostilla tukipalvelu@sogsakk.fi tai puhelimella numeroon 0295 333 555. Tukipalvelu palvelee arkisin 8:00-16:00. Huomiothan mahdollisen ruuhkautumisen puhelinlinjalla ja odotat kärsivällisesti, että vastaamme!

Aktiivista opiskelua verkossa 😊!

_____________________________________________________________________

 

Etäopetus- ja kokousjärjestelmien käyttöohjeet hlökunnalle.pdf

 

Adobe Connectin (AC) kokousta/tapaamista edeltävä diagnostiikkatesti osallistujana

Voit tarvittaessa tarkistaa oman tietokoneesi ja verkkoyhteydet ennakkoon ennen tapaamista. Suorita Adobe Connect Diagnostic Test osallistujaroolina seuraavasta linkistä: https://sogsakk.adobeconnect.com/common/help/en/support/meeting_test.htm ja toimi ohjeiden mukaan.

Sinulla on oltava asennettuna Adobe Connect-sovellus tai Flash Player. Mikäli kumpaakaan ei ole asennettuna, testisivu näyttää valintaikkunan, joka kehoittaa sinua asentamaan jomman kumman.

 

 

Jos näiden ohjeiden jälkeen koet tarvitsevasi lisäkoulutusta käytössä oleviin järjestelmiin/sovelluksiin, niin ilmoita siitä pikimmiten. Järjestämme koulutusta ja olemme tukena!

Rohkeaa kokeilua ja luovia ratkaisuja käyttöön!

 

Terveisin,

koko virtuaalitiimi 😊

 

      

 

 

  

koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
vaaka-hankkeet.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulussa opinnot suoritetaan etäopintoina erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää