Etusivu Hakijalle Asuntolat

Asuntolat

Oppilaitoksemme asuntolat sijaitsevat kahdessa eri toimipaikassa Inarissa ja Toivoniemessä. Asuntolapaikat on tarkoitettu niille, joilla on erityisen pitkä koulumatka tai huonot kulkuyhteydet kotiin. Asuntolapaikkaa haetaan asuntolapaikkahakemuksella.


INARIInarin asuntola Jeera sijaitsee Inarijärven rannalla ja koulumatkaa on noin 3 km. Asuntolassa on yhden ja kahden hengen huoneita. Osassa kahdenhengen huoneista on WC ja suihku. Oleskelutilat ja keittiöt ovat yhteiskäytössä. Uusin ekologisin ratkaisuin varustettu asuntolarakennus Jeera II otettiin käyttöön vuonna 2013. Asuntola Jeeran osoite on Sarviniementie 180, 99870 Inari.

Jeeralla on myös omat Facebook-sivut! Sivulle pääset tästä.


alt


TOIVONIEMI: Toivoniemen asuntola sijaitsee koulun vieressä Vastusjärven rannalla. Toivoniemessä on soluasuntoja. Solussa on kolme 2 hengen huonetta, tupakeittiö, WC ja suihkutilat. Lisäksi päärakennuksessa on yhden ja kahden hengen huoneita.


alt

Kaikissa asuntoloissa on yhteiskeittiö, joissa on mikro, hellauuni ja jääkaappi. Lisäksi opiskelijat voivat tarvittaessa käyttää myös pakastimia. Kummassakin asuntolassa on pyykinpesu- ja kuivatusmahdollisuus. Pyykkikoneet toimivat euroilla. Yhden koneellisen hinta on noin 1 €. Asuntolasta saa tarvittaessa lainaksi peiton, tyynyn, päiväpeiton ja verhot. Asuntola-asioista vastaa asuntolaohjaaja yhdessä muiden asuntolan työntekijöiden kanssa.