Etusivu Koulutustarjonta Hotelli ja ravintola

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto

HOTELLI-, RAVINTOLA- JA CATERING-ALAN PERUSTUTKINTO (Ivalo)
Ruokapalvelun osaamisala, 180 osp, kokki, esite

Ruokapalvelun osaamisalaa opiskelevat valmistavat ruokaa alueen puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista, esimerkiksi poronliha saadaan oppilaitoksen omalta teurastamolta. Perusopintojen lisäksi opiskelijat pääsevät hiomaan taitojaan yhteistyökumppaneiden tilaustöissä sekä erilaisissa oppilaitoksen juhlissa ja tapahtumissa.

Kokin ammatissa kehitysmahdollisuudet ovat rajattomat. Osaavilla ja aktiivisilla ammattilaisilla on mahdollisuus työllistyä ympäri Suomen ja Euroopan. Opiskelijamme ovat olleet työssäoppimisjaksoilla Pohjois- Lapin lisäksi muun muassa Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä ja tietysti ympäri Suomea.

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan opetussuunnitelma


Haku:
Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Lisätietoja:
Lisätietoja saat opinto-ohjaaja Tea Niemelä 040 723 7201 / tea.niemela(at)sogsakk.fi tai Saamelaisalueen koulutuskeskuksen opintotoimisto 040 707 3793 / opintotoimisto(at)sogsakk.fi.