Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Tarjoilijaopinnoissa opiskellaan asiakaspalvelua ja myyntiä sekä ruokien ja juomien tarjoilua. Opiskelijoiden asiakaspalvelu- ja kielitaito vahvistuu, kun työpaikoilla palvellaan kansainvälisiä matkailijoita.
Perusopintojen lisäksi opiskelijat pääsevät hiomaan taitojaan yhteistyökumppaneiden tilaustöissä sekä oppilaitoksen juhlissa ja tapahtumissa
Kehitysmahdollisuudet ammatissa ovat lähes rajattomat. Opiskelijamme voivat opiskella työpaikoilla Pohjois-Lapin lisäksi muun muassa Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä ja tietysti ympäri Suomea. Ravintola-alalle kouluttautuneille on tarjolla runsaasti työmahdollisuuksia erityisesti pohjoisen hotelli- ja ravintola-alan yrityksissä.
Työskentely ravintola-alalla on monipuolista, vaihtelevaa ja antoisaa. Vaihtelevat työtehtävät pitävät mielen virkeänä, eikä vastaan tule kahta samanlaista päivää.