Valikko
Tarjoilija

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Tarjoilijaopinnoissa opiskellaan asiakaspalvelua ja myyntiä sekä ruokien ja juomien tarjoilua. Opiskelijoiden asiakaspalvelu- ja kielitaito vahvistuu, kun työpaikoilla palvellaan kansainvälisiä matkailijoita.

Perusopintojen lisäksi opiskelijat pääsevät hiomaan taitojaan yhteistyökumppaneiden tilaustöissä sekä oppilaitoksen juhlissa ja tapahtumissa

Kehitysmahdollisuudet ammatissa ovat lähes rajattomat. Opiskelijamme voivat opiskella työpaikoilla Pohjois-Lapin lisäksi muun muassa Ruotsissa, Norjassa ja tietysti ympäri Suomea. Ravintola-alalle kouluttautuneille on tarjolla runsaasti työmahdollisuuksia erityisesti pohjoisen hotelli- ja ravintola-alan yrityksissä.

Työskentely ravintola-alalla on monipuolista, vaihtelevaa ja antoisaa. Vaihtelevat työtehtävät pitävät mielen virkeänä, eikä vastaan tule kahta samanlaista päivää.

Tutkintonimike

Tarjoilija

Alkaa

10.8.2023

Laajuus

180 osp

Hakuaika

Jatkuva haku

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen jatkuvassa haussa voi hakea ympäri vuoden. Kysy aloittamismahdollisuuksista opintotoimistosta.

Sijainti

Inari

Opetusmuoto

Lähiopetus

Maksut

Lisätietoja