Valikko
Vastaanottovirkailija
EtusivuHakijalleKoulutustarjontaVastaanotto- virkailija

Vastaanottovirkailija

Matkailu on kansainvälinen asiakaspalveluala ja alan työtehtäviä on monenlaisia. Meillä Saamelaisalueen koulutuskeskuksessa voit suorittaa matkailualan perustutkinnon valmistuen vastaanottovirkailijaksi, matkailupalvelujen tuottajaksi tai matka-asiantuntijaksi oman kiinnostuksesi mukaan.
Haluaisitko olla töissä hotellissa tai muussa majoitusliikkeessä? Toimia erilaisin liikeideoin toimivien majoitusliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä? Hyödyntää ja kehittää mm. englannin kielen taitoasi? Tehdä asiakkaiden huonevarauksia, sisään kirjaamisen ja lähtöselvityksen? Esitellä ja myydä tuotteita ja palveluja? Opastaa paikallisten matkailupalveluiden käytössä? Jos vastasit kyllä, voisi vastaanottovirkailijan työ olla sinun juttusi!

Tutkintonimike

Vastaanottovirkailija

Alkaa

Laajuus

180 osp

Hakuaika

Jatkuva haku

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen jatkuvassa haussa voi hakea ympäri vuoden. Kysy aloittamismahdollisuuksista opintotoimistosta.

Sijainti

Inari

Opetusmuoto

Monimuoto

Maksut

Monipuolista opiskelua

Matkailualan perustutkintokoulutus on monimuotoista, sisältäen paljon työpaikalla tapahtuvaa oppimista sekä etä- ja verkko-opiskelua.
Pääosin ensimmäiselle lukuvuodelle sijoittuva lähiopetus toteutetaan Inarissa Saamelaisalueen koulutuskeskuksen oppimisympäristössä. Osallistumalla koulutukseen saat monipuolisen näkemyksen matkailualan erilaisista tehtävistä, osaamista alueellisista erityispiirteistä ja paikalliskulttuurista sekä valmiuksia oman matkailuyrityksen perustamiseen Suomessa. Koulutus on opintotuen/aikuiskoulutustuen piirissä.

Yksilöllinen osaamisen kehittämissuunnitelma

Opinnoissa räätälöidään henkilökohtaiset, yksilölliset opintopolut, ja jokaiselle opiskelijalle tehdään heti opintojen alussa henkilökohtainen opintojen kehittämissuunnitelma.

Lisätietoja
Tea Niemelä

Tea Niemelä

opinto-ohjaaja, erityisopettaja 040 723 7201 tea.niemela@sogsakk.fi

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen opintotoimisto

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen opintotoimisto

040 707 3793 opintotoimisto@sogsakk.fi