Valikko
Työelämäpalaute on uudistunut!
EtusivuTietoa meistäTyöelämäpalaute on uudistunut!
6.8.2021

Työelämäpalaute on uudistunut!

My Post (13).png Työelämäpalaute on uudistunut

Ammatillinen koulutus on siirtynyt 1.7.2021 lähtien valtakunnallisesti yhteneväisen työelämäpalautteen keruuseen. Palautteen avulla voimme kehittää toimintaamme vastaamaan työelämän ja työpaikkojen tarpeita entistä paremmin. Työelämäpalautteen arvioinnin kohteena ei ole opiskelija, vaan koulutuksen järjestäjä ja palautekysymysten teemat liittyvät asiakaslähtöisyyteen, sopimusprosessiin, ohjaukseen ja tukeen sekä vaikuttavuuteen ja laatuun.

Työelämäpalaute on kaksiosainen. Työpaikkaohjaajakysely lähetetään opiskelijan TEO-jakson päättymisen jälkeen koulutus- tai oppisopimuksessa nimetylle vastuulliselle työpaikkaohjaajalle. Kysely on lähetetty ensimmäisen kerran 16.7.2021 niille työpaikkaohjaajille, joiden ohjaamia työelämässä oppimisen jaksoja on päättynyt eli on suoritettu ajalla 1.7.-15.7.2021.

Työpaikkakysely toteutetaan kaksi kertaa vuodessa. Ensimmäinen työpaikkakysely toteutetaan vuoden 2022 alussa ja se koskee ajanjaksoa 1.7.–31.12.2021. Työpaikkakysely lähetetään koulutus- tai oppisopimuksessa nimetylle työnantajan edustajalle.

Kiitämme jokaisesta palautteesta! Niiden avulla voimme kehittää toimintaamme ja vahvistaa arvokasta yhteistyötä työelämän kanssa. Lisätietoja työelämäpalautteesta ja sen toteuttamisesta antavat työelämässä oppimista ohjaavat opettajat sekä apulaisrehtori.

Satu Gahmberg
apulaisrehtori
p. 050 591 7943
satu.gahmberg@sogsakk.fi 
koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
vaaka-hankkeet.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää