Valikko
Lähihoitaja

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

Lähihoitajana työskentelet lähellä ihmistä perustason hoito-, huolenpito- ja kasvatustyössä. Työsi on arjen sujumisessa auttamista ja tukemista, elämän eri vaiheissa mukana kulkemista. Lähihoitajana teet ihmissuhdetyötä, kohtaat lapsia, nuoria, aikuisia ja ikäihmisiä monenlaisissa elämäntilanteissa. Työssäsi tarvitset valmiuksia sekä itsenäiseen työskentelyyn että toimimiseen moniammatillisen ryhmän jäsenenä. Ammatissasi tarvitset tietoa ja taitoa kasvun ja osallisuuden sekä terveyden, turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Lähihoitajana työpaikkanasi voi olla terveyden- ja sairaanhoidon, vanhustenhuollon, mielenterveys- ja päihdetyön yksiköt, päiväkodit, kotipalvelu tai vammaispalvelut. Työssäsi lähihoitajana tärkeintä on asiakkaan aito kohtaaminen ja läsnäolo.

Tutkintonimike

Lähihoitaja

Alkaa

13.8.2018

Laajuus

180 osp

Hakuaika

20.2.-13.3.2018

Jatkuva haku

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen jatkuvassa haussa voi hakea ympäri vuoden. Kysy aloittamismahdollisuuksista opintotoimistosta.

Sijainti

Inari

Opetusmuoto

Lähiopetus

Maksut

Saamelaisalueen koulutuskeskuksessa pääset mukaan monimuotoiseen ja monikulttuuriseen opiskelijayhteisöön. Sinulle tarjoutuu mahdollisuus hankkia ammatillinen osaamisesi saamelaisalueen uusissa oppimisympäristöissä sekä osaavissa ja tukevissa sosiaali-ja terveysalan työyhteisöissä.

Lisätietoja
Tea Niemelä

Tea Niemelä

opinto-ohjaaja, erityisopettaja 040 723 7201 tea.niemela@sogsakk.fi

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen opintotoimisto

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen opintotoimisto

040 707 3793 opintotoimisto@sogsakk.fi