Valikko
Matkailun asiakaspalvelija
EtusivuHakijalleKoulutustarjontaMatkailun asiakaspalvelija

Lapin matkailun moniosaajaksi

Oletko kiinnostunut kohtaamisista kansainvälisissä ympäristöissä? Jos olet palveluhenkinen ja elämykset innostavat, matkailualan opinnot voisivat olla sinun juttusi. Matkailualan perustutkinto antaa kattavan yleiskatsauksen matkailualan monipuoliseen maailmaan. Opiskelemalla meillä saat monenlaista osaamista ja kerrytät erilaisia taitoja, kuten kieli- ja asiakaspalvelutaitoja kansainvälisessä, aidossa työelämäympäristössä. Meiltä valmistunut matkailun asiakaspalvelija on matkailualan ammattilainen, jolla on osaamista vastuullisuudesta pohjoisiin olosuhteisiin ja saamelaiskulttuuriin nähden.

Tutkintonimike

Matkailun asiakaspalvelija

Alkaa

Koulutus alkaa elokuussa 2024.

Laajuus

180 osp

Hakuaika

Jatkuva haku

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen jatkuvassa haussa voi hakea ympäri vuoden. Kysy aloittamismahdollisuuksista opintotoimistosta.

Sijainti

Inari

Opetusmuoto

Lähiopetus

Maksut

Monipuolista opiskelua

Koulutuksessa opiskellaan asiakaspalvelutaitoja, perehdytään matkailun toimialaan sekä kansainvälisiin asiakaskohderyhmiin. Opiskelija tutustuu pohjoisimman Lapin matkailualueen käyntikohteisiin sekä saamelaisalueen erityispiirteisiin. Opintoihin kuuluu työelämässä arvostettuja passikoulutuksia, kuten ensiapu- ja hygienia- ja matkailun turvallisuuspassit. Koulutus antaa valmiuksia työskennellä monenlaisissa matkailun työtehtävissä. Opiskeluun kuuluu olennaisena osana työelämässä oppimista matkailualan aidoilla työpaikoilla, kuten esimerkiksi luontomatkailuyrityksessä, matkailu- tai lomakeskuksessa tai vaikkapa matkailun myynti- tai neuvontapisteessä - mahdollisuudet ovat monet.

Yksilöllinen opintopolku

Opetus on kokoaikaista ja monimuotoista, sisältäen lähiopetuksen ja työelämässä tapahtuvan oppimisen lisäksi myös opintomatkoja, itsenäistä työskentelyä ja verkko-opiskelua. Tutkinnon osien näytöt suoritetaan työskentelemällä matkailuyrityksissä aidoissa käytännön asiakaspalvelutehtävissä.

Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta matkailualalta. Tarjoamme opiskelijalähtöisiä oppimispolkuja erilaisille opiskelijoille, niin nuorille kuin aikuisille. Koulutuksen lopulliseen kestoon vaikuttaa opiskelijan mahdollinen aikaisempi osaaminen. Opintojen alussa opiskelijan kanssa tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opintojen tavoitteet, valinnaiset tutkinnon osat, aikataulu, toteutustapa ja työelämässä oppimisen jaksojen toteutus. Järjestämme myös oppisopimuskoulutusta. Ota yhteyttä!

Lisätietoja