Valikko
Koulutuspalvelut
EtusivuVirtuaalikouluKoulutuspalvelut

Virtuaalikoulu tarjoaa maksullisena saamen kielten ja kulttuurin etäkoulutusten lisäksi erilaisia digikyvykkyyden ja -osaamisen käyttöön liittyviä koulutuksia. Lisäksi virtuaalikoulu mahdollistaa erilaisten tapahtumien virtuaalitoteutukset, kuten webinaarit ja muut vuorovaikutteiset etätapahtumat. Jos olet kiinnostunut tuki- tai koulutuspalveluistamme, otathan yhteyttä osoitteeseen virtuaali@sogsakk.fi.

IMG_5154_etäopetuksenlaitevaatimukset.jpg Tukipalvelut

Virtuaalikoululta on mahdollista pyytää tarjousta reaaliaikaisesta tukipalvelusta erilaisiin virtuaalitoteutuksiin. Palvelumme sisältää järjestelmäalustan sekä reaaliaikaisen tukipalvelun.

Lue lisää
Datanomi2.jpg Koulutuspalvelut

Virtuaalikoululla on mahdollisuus tarjota erilaisia koulutuspalveluita, jotka tukevat saamen kielten ja saamelaiskulttuurin säilymistä sekä kehittymistä.

Lue lisää
koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
Artesaani_vaaka.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää
Avoimet_ovet.jpg Ajankohtaista

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

Lue lisää