Valikko
16.11. Erä- ja luonto-opaskoulutus 2023 | Etäinfotilaisuus
EtusivuTietoa meistä16.11. Erä- ja luonto-opaskoulutus 2023 | Etäinfotilaisuus
8.11.2022

16.11. Erä- ja luonto-opaskoulutus 2023 | Etäinfotilaisuus

Erä- ja luonto-opaskoulutus 2023 Inarissa (1200 x 675 px).png

Tule etänä järjestettävään maaliskuussa 2023 alkavan erä- ja luonto-opaskoulutuksen infotilaisuuteen 16.11.2022 kello 17-18!

Kiinnostaako erä- ja luonto-opaskoulutus? Kiehtooko opiskelu Inarissa, mahtavan luonnon sekä monipuolisten työmahdollisuuksien ympäröimänä? Ja haluaisitko opiskeluympäristöksesi pienen mutta sitäkin laadukkaamman oppilaitoksen?

 

Tule etänä järjestettävään maaliskuussa 2023 alkavan erä- ja luonto-opaskoulutuksen infotilaisuuteen 16.11.2022 kello 17-18 kuulemaan lisää Saamelaisalueen koulutuskeskuksesta, erä- ja luonto-opaskoulutuksesta sekä esittämään mahdollisia mieltäsi askarruttavia kysymyksiä!

 

Infotilaisuuden vetäjänä toimii eräopaskoulutuksemme linjavastaava Irina Salomaa, joka kertoo lisää erä- ja luonto-oppaan työstä sekä oppaaksi opiskelusta.

 

Tilaisuus järjestetään videopalvelu Zoomissa tämän linkin takana:

https://us06web.zoom.us/j/84966783237

koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
Artesaani_vaaka.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää
Avoimet_ovet.jpg Ajankohtaista

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

Lue lisää