Valikko
Etäopetuksen digipedagogiikka tutuksi -verkkokoulutus 27.8.2020 klo 15.45-17.00
EtusivuVirtuaalikouluAjankohtaistaEtäopetuksen digipedagogiikka tutuksi -verkkokoulutus 27.8.2020 klo 15.45-17.00
17.8.2020

Etäopetuksen digipedagogiikka tutuksi -verkkokoulutus 27.8.2020 klo 15.45-17.00

Arktista pedagogiikkaa II, saamelaisopetuksen digiverkosto ja eLappi -hankkeet (ESR) järjestävät hankeyhteistyönä perusopetuksen opetushenkilöstölle etäkoulutuksen, jossa keskitytään etäopetuksen digipedagogiikkaan.

Koulutuksessa tulevat tutuksi etäopetuksessa hyväksi havaitut käytännöt. Koulutuksessa tarkastellaan myös oppilaiden oppimista etäopetuksessa ja miten erilaisilla toimenpiteillä ja materiaaleilla sitä voidaan tukea.

Tilaisuudessa ovat mukana eLappi ja Arktista pedagogiikkaa II, saamelaisopetuksen digiverkosto -hankkeissa toimivat asiantuntijat Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnasta. Kasvatustieteen tohtori Satu-Maarit Frangou työskentelee yliopistonlehtorina mediapedagogiikassa. Dosentti, KT Pigga Keskitalo toimii yliopistotutkijana tutkimushankkeessa, jossa kehitetään saamen kielen etäopetusta. Tutkija Minna Körkkö on tutkinut etäohjausta väitöskirjassaan.

Ilmoittautuminen osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/F456C1608EC9CB6D
Ilmoittautuminen viimeistään 26.8.2020.

Lisää Arktista pedagogiikkaa II, saamelaisopetuksen digiverkosto -hankkeesta osoitteessa: http://www.sogsakk.fi/arktistapedagogiikkaa2

Lisää eLappi-hankkeesta osoitteessa: https://lacris.ulapland.fi/fi/projects/elapland(6218de43-545e-4f59-85cc-854cf5e2b9b9).html?fbclid=IwAR3Rckpx19MgVbTNB-8SxThl7YnbH-c8QGpZ8yyir5s7xh-rtPBO6IZyCh0

Tietoja saamen kielen etäopetuksen tutkimushankkeesta:
https://www.ulapland.fi/EN/Webpages/Teacher-Education-for-Social-Justice-and-Diversity/Projects/ADVOST

 

 

Arktista_pedagogiikkaa_II_logo_tekstilla.jpg    eLappi_logo_johdolla.JPG

 

VipuvoimaaEU_2014_2020_suomi_väri.pngEU_ESR_suomi_väri.png


koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
Artesaani_vaaka.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää
Avoimet_ovet.jpg Ajankohtaista

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

Lue lisää