Valikko
Hae harjoittelijaksi saamelaisnuorten draamasarjaan
EtusivuTietoa meistäHae harjoittelijaksi saamelaisnuorten draamasarjaan
23.1.2024

Hae harjoittelijaksi saamelaisnuorten draamasarjaan

HAE HARJOITTELIJAKSI SAAMELAISNUORTEN DRAAMASARJAAN ORO JASKA!.png

Haluatko olla mukana saamelaisnuorten draamasarjan tuotannossa? Haluatko saada syvempää näkemystä ja käytännön kokemusta teknisen osaston toiminnasta? Tai kenties työskennellä taideosaston kanssa tuotannon aikana? Hae harjoittelijaksi maalis-huhtikuussa kuvattavaan saamelaisnuorten draamasarjaan Oro Jaska!

HAE MUKAAN HARJOITTELIJAKSI KARASJOELLA KUVATTAVAAN DRAAMASARJAAN ”ORO JASKA”!
Osana yhteistä Erasmus+ hanketta tarjoamme nuorille mahdollisuutta hakea harjoitteluun saamelaisiin elokuvatuotantoihin. Hankkeen yhteistyökumppanit ovat Saamelaisalueen koulutuskeskus, Kalix Folkhögskola ja Kansainvälinen saamelainen elokuvainstituutti. Tämä yhteistyö on Euroopan Unionin osarahoittama.
Haku on avoin kaikille, mutta saamelaiset ja nuoret harjoittelijat ovat etusijalla. Harjoittelijalle maksetaan tuotantokauden palkka, matka- ja majoituskulut. Hae mukaan 28.1.2024 mennessä.
Lisätietoa hausta sekä hakulomakkeen löydät näistä linkeistä:

Oza oahpahallin ORO JASKA tv-ráidui!  | International Sámi Film Institute (isfi.no)

koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
Artesaani_vaaka.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää
Avoimet_ovet.jpg Ajankohtaista

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

Lue lisää