Valikko
Kotiväenilta pääkoululla Inarissa ja etänä
EtusivuTietoa meistäKotiväenilta pääkoululla Inarissa ja etänä
30.8.2023

Kotiväenilta pääkoululla Inarissa ja etänä

_O8A9264.jpg

Tervetuloa SAKK:n kotiväeniltaan maanantaina 25.9. klo 18.00! Tilaisuus pidetään SAKK:n pääkoululla Inarissa (Menesjärventie 4). Tilaisuuteen on mahdollisuus osallistua myös etänä Teams-linkin kautta.

 
Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla, jonka jälkeen esittelemme mm. oppilaitoksen ja asuntolan toimintaa ja käytänteitä, ammatillista koulutusta sekä opiskelijoille tarjottavaa ohjausta ja tukea. Tilaisuus on vapaamuotoinen ja keskusteleva ja se on tarkoitettu ensi sijassa alaikäisten opiskelijoiden huoltajille/kotivälle. 
 
Tilaisuuteen on mahdollisuus osallistua myös etänä Teams-linkin kautta.
 
Ilmoitathan tulostasi / etäosallistumisestasi 15.9. mennessä s-postiin (tea.niemela@sogsakk.fi).
Terveisin, opo-Tea ja apulaisrehtori-Satu sekä  ofelaš-ohjaajat Vesa, Leena, Anne K, Anniina, Jaana, Anne T, Minna-Carita ja Pasi 
koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
Artesaani_vaaka.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää
Avoimet_ovet.jpg Ajankohtaista

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

Lue lisää