Valikko
Lukuvuosi alkaa 10.8. klo 11.15 lounaalla ja rehtorin tervehdyksellä klo 12 ja Juutuanvaaran hiihtokeskuksen kahvilassa
EtusivuTietoa meistäLukuvuosi alkaa 10.8. klo 11.15 lounaalla ja rehtorin tervehdyksellä klo 12 ja Juutuanvaaran hiihtokeskuksen kahvilassa
8.8.2023

Lukuvuosi alkaa 10.8. klo 11.15 lounaalla ja rehtorin tervehdyksellä klo 12 ja Juutuanvaaran hiihtokeskuksen kahvilassa

kukka.jpg

Saamelaisalueen koulutuskeskus toivottaa uudet ja jatkavat opiskelijat lämpimästi tervetulleeksi aloittelemaan uutta lukuvuotta. Syyslukukausi alkaa 10.8. klo 11.15 lounaalla ja klo 12 rehtorien tervehdyksellä Inarissa Juutuanvaaran stadionin kahvilassa. Liikenteenohjaus on järjestetty stadionilla sijaitsevalle parkkipaikalle, sillä käynnissä olevan remontin takia autojen parkkeeraaminen koulun piha-alueelle ei ole sallittua. Henkilökunta on paikalla opastamassa opiskelijoita myös kokoontumispaikkaan kahvilaan.

Rehtorin tervehdyksen jälkeen Ofelaš-ohjaajat kokoavat omat opiskelijansa ja siirtyvät luokkaan. Sajoksessa opiskelevat ryhmät (pohjoissaame, media) tekevät tutustumiskävelyn pääkoululla Ofelaš-ohjaajien ohjauksella ennen kuin siirtyvät Sajokseen.

Toivoniemen opiskelijoille tarjotaan lounasta myös klo 11.15 lähtien Hopialammella, jossa rehtori toivottaa opiskelijat tervetulleiksi aulassa klo 14.00.

Koulun aloituspäivänä torstaina 10.8.2023 kuljetus lähtee Ivalosta poikkeuksellisesti klo 10.45.


koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
Artesaani_vaaka.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää
Avoimet_ovet.jpg Ajankohtaista

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

Lue lisää