Valikko
Lukuvuosi alkaa yhteisellä lounaalla 13.8.2024 klo 11.15
EtusivuTietoa meistäLukuvuosi alkaa yhteisellä lounaalla 13.8.2024 klo 11.15
10.6.2024

Lukuvuosi alkaa yhteisellä lounaalla 13.8.2024 klo 11.15

IMG_3078.jpg

Tervetuloa sekä uusille että jatkaville opiskelijoille takaisin opintojen pariin jälleen 13.8.2024. Aloitamme yhteisellä lounaalla klo 11.15 sekä Inarin että Toivoniemen toimipisteissä.

Lounaan jälkeen kokoonnumme yhteiseen aloitukseen, jossa henkilökuntamme esittäytyy ja Ofelaš-ohjaajat saattavat omat opiskelijansa tahoilleen.

Rehtori tapaa opiskelijat Inarissa klo 12 ja Hopialammilla klo 14. 
Inariin autolla saapuvat opiskelijat parkkeeraavat oppilaitoksen vastapäiselle Juutuanvaaran hiihtokeskuksen stadionille. 
Koordinaatit pääkoululle - Google Maps
koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
Artesaani_vaaka.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää
Avoimet_ovet.jpg Ajankohtaista

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

Lue lisää