Valikko
SAKK palvelualojen koulutukset - Etäinfotilaisuus pidettiin 4.4. klo 16-18 (katso tallenteet!)
EtusivuTietoa meistäSAKK palvelualojen koulutukset - Etäinfotilaisuus pidettiin 4.4. klo 16-18 (katso tallenteet!)
4.4.2023

SAKK palvelualojen koulutukset - Etäinfotilaisuus pidettiin 4.4. klo 16-18 (katso tallenteet!)

337245223_165446636356517_706302368140711760_n.jpg

Oletko miettinyt matkailu-, ravintola- ja catering- tai luontoalan opintoja? Kiinnostaako opiskelu saamelaisalueella Inarissa?

Tervetuloa kuuntelemaan Saamelaisalueen koulutuskeskuksen 4.4. kello 16-18 pidetyn etäinfotilaisuuden tallenteet.
Tilaisuudessa tulevat opettajasi ja oppilaitoksemme opiskelijat kertovat opiskelusta Saamelaisalueen koulutuskeskuksessa, koulutusten tarjoamista työskentelymahdollisuuksista Inarin lähialueilla sekä oppilaitoksemme uniikissa toimintaympäristöstä.
Etäinfotilaisuuden aikataulu:
16:00–16.30 Yleisinfo: Mikä on SAKK ja millaisia koulutusmahdollisuuksia? / tallenne 
16.30–17.00 Matkailuala / tallenne
17.00–17.30 Raca / tallenne
17.30–18.00 Luonto / tallenne
Oppilaitoksemme sijainti sekä toiminta saamelaisyhteisössä luo meille ainutlaatuisia mahdollisuuksia opiskeluihin. Saamme esimerkiksi ravintola- ja catering -alan tarpeisiin poroa suoraan oppilaitoksemme omalta teurastamolta ja Inarin luonto tarjoaa luonto- ja matkailualan opiskelijoille todella monipuoliset mahdollisuudet arktisen luonnon sekä virkeän matkailuelinkeinon äärellä. Inari on myös alueena hyvin vetovoimainen - kunta on yksi harvoista Lapin muuttovoittoisista kunnista, jossa kuitenkin tähdätään kasvuun luonnon ehdoilla.
Tarjoamme yksilöllistä ohjausta opintoihin, jonka vuoksi opintoja voidaan yleensä sovittaa joustavasti nykyisen elämäntilanteesi mukaan. Kysy lisää opiskelusta Saamelaisalueen koulutuskeskuksessa sähköpostilla osoitteesta opintotoimisto@sogsakk.fi.
koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
Artesaani_vaaka.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää
Avoimet_ovet.jpg Ajankohtaista

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

Lue lisää