Valikko
Video- ja tubekoulutus
EtusivuVirtuaalikouluAjankohtaistaVideo- ja tubekoulutus
17.4.2018

Video- ja tubekoulutus

film-589491_1280.jpg

Arktista pedagogiikkaa -hanke järjestää koulutuksen 3.5.2018 klo 16.30-19.30. Kouluttajana luokanopettaja, draamapedagogi ja audiovisuaalisen mediakulttuurin opiskelija Mervi Maatela. Hän on ollut myös tuottamassa Suomen suurinta tubekulttuurin tapahtumaan Tubeconia!

Aika: torstaina 3.5.2018 klo 16.30-19.30
Paikka: Inari, Sajos, Saamelaisalueen koulutuskeskuksen palveluyksikkö, Menesjärventie 2 

Koulutus on avoin peruskoulun, ammattikoulun ja lukion opettajille sekä asiasta kiinnostuneille koulumaailmassa työskenteleville! Koulutus on maksuton.

Koulutuksessa Mervi Maatela kertoo suositusta tubeilmiöstä, antaa tietoiskuja ja pitää workshopin, joiden kautta mm. opettajille tubekulttuuri tulee tunnetuksi. Koulutuksessa voi saada vinkkejä millaisia videoita eri oppiaineiden ja aiheiden ympärille voi tehdä ja koulutuksessa pääsee opettelemaan videokuvaamista ja editointia.

Koulutus on lähikoulutus, mutta mahdollistamme striimin seurauksen. Striimin seuraajana sinulla ei ole mahdollista osallistua koulutukseen vuorovaikutteisesti, ja voi jäädä asioita myös näkemättä.

Koulutuksessa on välttämätöntä olla käytettävissä iPad/Android-tablet, jossa on toimiva videoiden editointiohjelma valmiiksi asennettuna ja muistikapasiteettia vapaana!

Pakollinen ilmoittautuminen linkistä: https://goo.gl/forms/oa2UugGBP7L3cko62
Striimiä seuraaville lähetämme linkin ja ohjeet sähköpostiinne lähempänä ajankohtaa.

Lisätietoja koulutuksesta: Unni Länsman, unni.lansman (ät) sogsakk.fi, puh. 050 502 1357

koulutustarjonta-banneri.jpg Hakijalle

Sakk:sta valmistuu todellisia työelämän taitajia. Järjestämme koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Yrityksille ja yhteisöille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä kehittämispalveluita.

Lue lisää
opiskelijalle.jpg Opiskelijalle

Tervetuloa opiskelemaan Sakk:een! Opiskelijalle osioon on koottu tietoja, jotka auttavat sinua opintojen aikana arjen käytännöistä selviytymiseen ja onnistumiseen opinnoissasi.

Lue lisää
Artesaani_vaaka.jpg Hankkeet

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen käynnissä olevat ja päättyneet hankkeet.

Lue lisää
palvelut.jpg Palvelut

Sakk tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja muiden työelämän organisaatioiden kanssa. Kehitämme aktiivisesti palvelujamme tarjotaksemme ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Tarjoamme laajan valikoiman lupa-, pätevyys-, kortti- ja muita koulutuksia yrityksille ja yhteisöille.

Lue lisää
tietoa-meista-vaaka.jpg Tietoa meistä

Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK), pohjoissaameksi Sámi oahpahusguovddáš (SOG), on saamenkäsityöhön, poronhoitoon ja saamen kieliin erikoistunut toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lue lisää
paakuva-virtuaalikoulu.jpg Virtuaalikoulu

Virtuaalikoulun opinnot ja muut palvelut toteutetaan etänä erilaisissa verkkoympäristöissä.

Lue lisää
Avoimet_ovet.jpg Ajankohtaista

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia

Lue lisää