Valikko
Koltansaamen kieli, alkeet 1 op
EtusivuVirtuaalikouluKoulutustarjotinKoltansaamen kieli, alkeet 1 op

Koltansaamen kieli, alkeet 1 op

Koulutus sisältää 27 vuorovaikutteista etäoppituntia sekä itsenäistä työskentelyä mm. läksyjen parissa. Saamasi perehdytysmateriaalin avulla tutustut oppimisympäristöön ja lataat tarvittavat ohjelmat itsellesi. Opetus lähtee liikkeelle alkeista.

Tavoitteet
Opintojakson aikana opiskelija opiskelee koltansaamen kieliopillista ja sanastollista perustaa. Hän oppii käymään yksinkertaisia keskusteluja ja ymmärtämään yksinkertaista kieltä suullisesti ja kirjallisesti. Hän perehtyy koltansaamen taivutusjärjestelmän periaatteisiin ja tärkeimpiin lauseopillisiin piirteisiin. Hän oppii käyttämään tärkeimpiä koltansaamen kieleen liittyviä tietolähteitä, kuten sanakirjoja ja kielioppeja. 

Toteutus
Koulutus on avoin kaikille kielestä kiinnostuneille ja se toteutetaan etäopintoina. 

Vaatimuksia osallistumiseen/opiskeluvälineet: tietokone (älä käytä mobiililaitteita osallistumiseen), internetyhteys, USB-headsetit (kuulokemikrofonit), web-kamera ja koltansaamen näppäimistö.  

Lisäksi opinnoissa käytetään Googlen pilvipalveluita ja muita hyödyllisiä verkkosovelluksia. 

Ohjelmistoista ja perehdytysmateriaaleista vastaa koulutuksen järjestäjä. Opiskelijan vastuulla ovat opiskeluvälineet, oppimateriaalien hankinta sekä perehdytysmateriaalien läpikäyminen.

Tutkintonimike

Alkaa

Ma 29.1.2024 klo 18.30-20.00

Laajuus

1 op (27 h)

Hakuaika

Haku 15.1.2024 saakka

Jatkuva haku

Sijainti

Adobe Connect

Opetusmuoto

Etäopetus + verkko

Maksut

Koulutus on maksuton, mutta mikäli osanottaja keskeyttää opinnot, perimme 50 €:n keskeyttämismaksun koulutuksen järjestämiskuluihin. Keskeyttäneen tilalle voidaan ottaa varasijalta osanottaja.

Tutustu myös näihin
Lisätietoja
Tiisu-Maria Näkkäläjärvi

Tiisu-Maria Näkkäläjärvi

suunnittelija, virtuaalikoulu 040 378 0304 virtuaali@sogsakk.fi

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen kanslia

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen kanslia

040 723 7309 kanslia@sogsakk.fi