Valikko
Pohjoissaamen kieli, alkeiden jatko 7 osp
EtusivuVirtuaalikouluKoulutustarjotinPohjoissaamen kieli, alkeiden jatko 7 osp

Pohjoissaamen kieli, alkeiden jatko, 7 osp

Koulutus sisältää 96 vuorovaikutteista virtuaalioppituntia sekä 30 h tehtäviin liittyvää itsenäistä työskentelyä. Ensimmäisellä opetuskerralla järjestetään perehdytys etävälineisiin ja opiskeluympäristöihin.

Tavoitteet
Opiskelijalla on perustiedot pohjoissaamen keskeisestä kieliopista, rakenteista ja perussanavarasto. Hän lukee helppoja tekstejä, osaa keskustella helpoista aiheista sekä kirjoittaa saameksi lyhyitä kirjoitelmia ja viestejä. 

Toteutus
Koulutus toteutetaan Saamelaisalueen koulutuskeskuksen omille opiskelijoille ja tarjotaan yhtäaikaisesti koulutuskeskuksen ulkopuolisille osallistujille etäopintoina Adobe Connect -järjestelmässä. SAKK:n omien opiskelijoiden ei tarvitse hakea tätä kautta pohjoissaamen kurssille, haku koskee vain talon ulkopuolisia.

Etäopiskelu vaatii opetusvälineiksi seuraavaa: tietokone (älä käytä mobiililaitteita osallistumineen), internetyhteys, USB-headsetit (kuulokemikrofonit), webkamera ja pohjoissaamen näppäimistön.

Ohjelmistoista ja niihin perehdyttämisestä vastaa koulutuksen järjestäjä. Opiskelijan vastuulla ovat opiskeluvälineet ja oppimateriaalien hankinta. Opiskelijalle annetaan tunnukset oppimisympäristöihin hänen hankittuaan etäopintojen edellyttämät opiskeluvälineet.

Lisäksi opinnoissa käytetään Googlen pilvipalveluita ja muita hyödyllisiä verkkosovelluksia.

Tutkintonimike

Alkaa

ma 1.9.2023 klo 8.50

Laajuus

7 osp (126 h)

Hakuaika

Hakuaika 18.8.2023 saakka

Jatkuva haku

Sijainti

Adobe Connect

Opetusmuoto

Etäopetus + verkko

Maksut

Kurssi on maksuton, mutta mikäli osanottaja keskeyttää opinnot, perimme 50 €:n keskeyttämismaksun koulutuksen järjestämiskuluihin. Keskeyttäneen tilalle voidaan ottaa varasijalta osanottaja.

Tutustu myös näihin
Lisätietoja
Tiisu-Maria Näkkäläjärvi

Tiisu-Maria Näkkäläjärvi

suunnittelija, virtuaalikoulu 040 378 0304 virtuaali@sogsakk.fi

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen kanslia

Saamelaisalueen koulutuskeskuksen kanslia

040 723 7309 kanslia@sogsakk.fi